Delsjöns kanotcentral
Delsjöns kanotcentral
Delsjöns kanotcentral
Delsjöns kanotcentral

Detta ingår i ditt medlemskap

Näsets paddlarklubb är en ideell förening som erbjuder medlemskap med många förmåner.

Från vårt klubbhus vid Stora Delsjön är det enkelt att sjösätta kajaken i Sveriges bästa paddelvatten.

Klubbhuset består av flera delar då vi tror att paddling är en helhetsupplevelse. Du har alltid möjlighet att träna i vårt fullt utrustade gym, eller träna paddelteknik i paddelmaskinrummet. I köket finns matigare fika tillgängligt för den som är hungrig, välj mellan goda mackor, kaffe eller när sötsuget kommer lite kex.

Du kan välja mellan att antingen förvara din egna kajak hos oss eller låna en av klubbens många kajaker. Katalogen är bred med allt från motionskajaker för (K)1, (K)2 till (K)4 personer, havskajaker, SUP, surfski och kanadensare.

Efter ett sommarbad eller kallbad på vintern är det skönt att sitta och konversera med andra medlemmar i bastun. Passa även på att ta en dusch och byt sedan om i klubbens fräscha omklädningsrum.

Har du någonsin funderat varför Näsets paddlarklubb inte heter Delsjöns paddlarklubb? Det beror på att långt bak i historien så började våran verksamhet vid Näset. Idag utgår fortfarande våran havskajaksektion från klubbhuset vid Näset.

Som medlem får du såklart träna ensam från Smitten med havskajak eller Delsjön med motionskajak. Det är dock alltid kul när vi blir fler medlemmar på våra ledarledda träningar. Det finns olika nivåer så som, ungdom, vuxen, lugnt, snabbt osv.

Flera gånger per år arrangerar vi även gemensamma långturer för medlemmar där du får delta helt utan extrakostnad. Passa på att paddla i Bohusläns vackra skärgård, tälta i Dalslands djupa skogar eller upptäcka naturen runt Åland.

Klubben har en aktiv tävlingsanda för medlemmar som vill tävla. Här kommer vi hjälpa dig att uppnå dina mål och förväntningar.

Näsets paddlarklubb tror på att kompetensutveckla medlemmarna. Därför arbetar våran utbildningsgrupp med att varje år ta fram olika fortbildningarna som medlemmarna kan delta på. Oavsett om du är ny eller gammal medlem så finns det intressanta utbildningar: Grönt Paddelpass, första hjälpen för kanotister, kallvattenövningar och mycket mer.

En klubb är bland annat till för chansen att träffa andra människor. Därför arrangerar vi flera gratis event för våra medlemmar varje år. Ta del av det fantastiska julbordet eller midsommarmiddagen som inleds med den årliga kanotorienteringen. Håll även ögonen öppna för spontana event så som grillningar på sommaren.

crossmenu