Delsjöns kanotcentral
Delsjöns kanotcentral
Delsjöns kanotcentral
Delsjöns kanotcentral

Ungdomssektionen

NPK har ungdomsträning varje tisdag och torsdag året om, aktiviteterna är både vatten- och landbaserade. Träning börjar 18:00 och slutar ca 19:30.

Vi är alltid två ledare ute på vattnet med ungdomarna. Vi paddlar gemensamt och vid behov och/eller möjlighet kan vi dela upp oss i flera grupper.

Vårt mål med träningen är att ungdomarna ska få motionspaddla kajak på ett säkert sätt. Säkerhet, gemenskap, motion och teknik.

En stor del av motionspaddling är tävlingsverksamhet, så vi tränar mycket tävlingsmoment och tävlingsförberedelser. Såklart väljer ungdomarna själva hur mycket de vill tävla eller om de vill tävla överhuvudtaget.

NPK och andra klubbar i regionen genomför ett antal träningsläger varje år, ibland sker dessa i anslutning till tävlingar.

Vem kan bli medlem? Alla ungdomar som är intresserade av paddling, oavsett om du behärskar den rankaste kajaken eller har som mest flutit omkring på badmadrasserna från simhallen. Antingen är man intresserad av att ta nästa OS-guld, motionspadla på skoj och såklart allt där i mellan. Läs mer om hur du ansöker om att bli medlem under ''Bli medlem''.

crossmenu